Măsuță de cafea din lemn cu râu epoxidic negru, făcută din plăci de stejar și picioare de metal perfectă ca masă pentru canapea | măsuță de cafea | masă de capăt | tabel lateral

2021
370,00
Fiecare piesă creată de meșterii noștri este unică. Cu toate acestea, acest lucru nu exclude faptul că mobilierul nostru poate fi multifuncțional. De exemplu, această măsuță de cafea industrială poate fi utilizată atât pentru camera de zi, cât și pentru zona de recepție a biroului.
Masa este din stejar. Toate nodurile și crăpăturile de pe acesta sunt umplute cu rășină epoxidică neagră mată, făcând masa să pară într-adevăr neconvențională. Picioarele mesei de cafea arată foarte neobișnuite și originale, dar în același timp, sunt foarte sofisticate și destul de stabile.
Pentru această masă, am ales picioarele mesei de cafea din oțel minimaliste. Prin urmare, nimic nu distrage atenția de la masă unică!
Masa va fi o completare excelentă pentru amenajările interioare precum mansardă, modernă, scandinavă, clasică, art deco, industrială, contemporană. Poate fi folosit în sufragerie, dormitor, birou.

** Puteți personaliza produsul - alegeți:
• culoarea rășinii epoxidice.
• alt tip de lemn. De exemplu, nuc (termo), stejar, plop, salcâm sau frasin.
• configurația bazei.

Dimensiuni: 90 cm x 60 cm x 4 cm
Înălțimea cadrului: 45 cm
Lemn: stejar alb
Picioare de masă: picioare de metal
Acoperire - ulei.
Click to order
Aflați prețul și disponibilitatea
Total: 
Numele și prenumele
Numărul de telefon
Cum preferi să comunici?